От създаването на фирмата през 2001г., основен приоритет на O-Connect Premium Group LTD е качественото обслужване и посрещане на потребителското търсене в областта на мобилните технологии и телекомуникации.

Нашият стремеж е да предоставяме услуги, конкурентни цени, бързо и лесно обслужване. О-Connect предлага мобилни и електронни устройства и аксесоари, сервиз и поддръжка, гаранция и качество, отговарящи на нуждите на всеки потребител.

С повече от 15 години опит в сферата на бизнес и търговия, маркетинг и мениджмънт,както на локално ,така и на международно ниво,  нашата цел е да бъдем гъвкави и информирани, за да задоволим изискванията и предпочитанията на всеки клиент и да изградим лесно-достъпна мрежа от потребители и компании.

През 2015 година стартира нашата платформа за онлайн пазаруване, която представя разширен продуктов каталог, иновативност при изпълнение на поръчките и лесен достъп до най-новите технологични тенденции.

О-Connect e оторизиран Apple reseller и официален представител на най-предпочитаните и успешни марки в областта на технологиите- Apple, Samsung, Blackberry, HTC, Microsoft Nokia, LG и др.